Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонт на съществуваща ТРО хидроизолация на необитаем покрив

Написано от: hydrosystemsbg 18/04/2019 0 Коментари

  На снимката - направен ремонт на съществуваща     синтетична ТРО мембрана със самозалепваща лента   RoofSeal от поредицата на ETERNABOND. Лентата е   изключително надежден материал, с 10 годишна       гаранция при правилно полагане, което се състои само   в 3 лесни стъпки. Първо трябва да почистите основата с обезмаслител или разтвор на ацетонова основа, след това да отстраните транспортното прозрачно фолио от лентата и да наложите лентата върху участъка, като приложите натиск. Към гамата ленти на ETERNABOND предлагаме стоманен ролер, с който монтажът е бърз и лесен. Ролерът осигурява необходимия натиск, за да се активира лепилния слой на лентата, да се спукат капсулите грунд, които са в състава й и така материалът да се свърже с повърхността и да направа водонепропусклива връзка.

Самозалепващата лента RoofSeal се използва не само в строителството, като главен материал от процеса, но и в домашни условия при дребни ремонти. Тази лента няма аналог до момента на пазара. Иновативната технология, която включва в състава си синтетични смоли, каучук и вградени капсули грунд, правят лентата ненадминат претендент за качествено хидроизолационно решение измежду строителните материали. Лентата свързва два еднакви или различни по състав материала – медна ламарина с алуминиева дограма, мазилка с алуминиева дограма за хидроизолация, дърво, стъкло, метал, бетон с битумна хидроизолация, керамични плочи с хидроизолация, битумни керемиди с комини за обработки и т.н. Това е и едно от големите й предимства.

Гърбът и лепилният слой  на лентата са UV-устойчиви, което изключва възможността от нацепване или напукване и от поява на течове. Лентата може да залепва за себе си, да се реже и увива около обекти с всякаква форма, тъй като притежава голяма гъвкавост.