Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонт у дома

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лепенката EternaBond® е не само чудесно решение за ремонт на течове на покрива, но и за всички видове течове и пукнатини във и около Вашия дом. Вие можете да използвате лепенката и за поправка на течове на изкуствени езерца и басейни. Лепенката работи перфектно при изолирането на изкуствени езера, тъй като се използва без досадното разбъркване на лепила и без необходимост от кръпки, които да развалят външния вид на водния басейн. EternaBond® е Вашето най-добро решение за поправка на пукнатини в басейни. Опитайте EternaBond® за следващия ремонт у дома - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! Бързо, лесно, сигурно и всеки сам може да извърши ремонта/ монтажа. За да се залепи лепенката повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче лепенката трябва да се залепи с натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер на EternaBond вие активирате процеса на залепване.

Басейните и декоративните езерца са страхотни допълнения към всеки дом, но какво правите, когато се появи теч във водния басейн? Използвате течни лепила или правите кръпки? Запушвате със силикон? Налагало Ви се е да правите ремонт с обинковените за това средства и сте оставали неудовлетворени? Вече не! Басейните и изкуствените езера вече могат да бъдат бързо и сигурно ремонтирани с универсалните самозалепващи лепенки EternaBond®!