Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонтът на улуци и елементи от медна ламарина е вече възможен с лентата CopperFlash

Написано от: hydrosystemsbg 29/10/2019 0 Коментари

Медната ламарина е една от най-скъпите, но заслужаващи си инвестиции за вашия дом, хотел, офис и т.н. Медната ламарина е естетически красиво решение за вашия покрив, отводнителна система /улуци и водосточни тръби/, както и за елементи, като декоратични шапки, куполи и др. Освен красота, медната ламарина се характеризира с дългия си живот и устойчивост.

 

Въпреки това, нищо не е вечно, и в някакъв момент може да се наложи дребен ремонт на таи ламарина. В този случай, вместо закупуването на нова медна ламарина, ако ремонтът позволява, можете да използвате за частичен ремонт самозалепващата хидроизолациона лента CopperFlash. Можете да използвате нашата лента – CopperFlash, за да възстановите покритието и да отстраните течовете на покрива, при улуците или водосточните тръби.

 

Характерното за лентата CopperFlash е, че можете да я залепите сами, без необходимост от професионална помощ. Лентите с марка ETERNABOND  са многофункционални, с много лесен монтаж, който следвате само в 3 лесни стъпки.

 

Можете да използвате самозалепващата лента за ремонт на пробиви/ дупки в медното покритие, разлеване на листите, укрепване на изстъняли участъци ламарина и т.н. Лентата се състои от гръб с 28-грамово медно покритие, като след монтаж, лентата придобива с течение на времето своя патина ефект и се свързва перфектно със съществуващата медна повърхност.

 

МОНТАЖ:

1. Почистете повърхността

2. Залепете лентата

3. натиснете – с ръка или с метален ролер ETERNABOND, за да активирате капсулите грунд и да залепите лентата

ГОТОВО!

 

Не е необходимо нагряване и др. подобни, за да залепне лентата. Лентите ETERNABOND залепват към основата само чрез натиск, който активира лепилния слой и капсулите грунд, вградени в лентата. Единственото много важно усливие е основата преди залепване на хидроизолационната лента ETERNABOND да бъде много добре почистена. За целата ние ви предлагаме  чистител-спрей на марката, специално разработен за съвместимост с лентите и грунд – спрей или кен от 0.95л. за силно замърсени и порьозни повърхности, като фундаменти, бетон, замазка или мазилка.

 

За повече информация и консултации – 052/ 50 57 57 или 0888/ 59 59 17.