Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Copper Flash - изпитано решение срещу течове от медни покриви и покривни аксесоари

Написано от: hydrosystemsbg 10/06/2019 0 Коментари

Революционната лента на Етернабонд - CopperFlash ще ви помогне да ремонтирате медни повърхности независимо дали помещението е от отворен или затворен тип. Лепенката CopperFlash е създадена за ремонт на течове по медни улуци, по покриви с медно покритие, за поправки на компрометирани куполи от медна ламарина, еркерни прозорци, обшивки на комини и т.н. На снимката, лентата е използвана за ремонт на улук, който е от медна ламарина. Лепенката е перфектното решение за този тип материал, тъй като нейният гръб е с 28 грама медно покритие, което с течение на времето придобива своя патина ефект и се слива с цвета на обработената медна повърхност, получен от естествения процес на оксидация.

 

По този начин вие удължавате живота на вашия медн покрив, улуци и водосточни тръби, както и всякакви други елементи от медна ламарина. Това ви позволява и да спестите време, и още по-големи разходи за основен ремонт.

Лентата CopperFlash е функционално и професионално решение за бърз и лесен ремонт, при който не правите компромис с качеството! Лентата е с голяма температурна устойчивост – както на ниски до -57°С, така и на високи плюсови температури. Можете да направите ремонта сами или да се възползвате от услугите на професионалисти.

В САЩ лентите ЕтернаБонд са номер 1 марка за ремонт и хидроизолация. 

 

Монтажът е изключително лесен и може да се направи в 3 лесни стъпки – почиствате повърхността, залепяте лентата и натискате. Готово! Лепенката може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. За монтажа не са ви необходими никакви специфични уреди, можете да я залепите сами, следвайки само 3те лесни стъпки. Монтажът на CopperFlash става, като я поставите върху желания участък, след което постепенно отлепяте защитния филм, за да предотвратите замърсяване на лепенката преди полагане. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче върху лепенката трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния валяк на EternaBond вие активирате процеса на залепване.

 

Чрез лентата създавате по-добър външен вид на поцинкованите улами, обшивки на комини, улуци и др.

За информация и запитвания – 052/ 50 57 57 и waterproofingsystemsbg@gmail.com