Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Решение за предотвратяване на течове със самозалепваща лента RoofSeal Plus

Написано от: hydrosystemsbg 11/04/2019 0 Коментари

Самозалепващата лента на ETERNABOND – ROOFSEAL PLUS е революционно решение за ремонт на абсолютно разнообразни повърхности със следните приложения:

  • хидроизолация на връзката между алуминиева дограма и мазилка или фасада
  • за хидроизолация на снадките на метални покриви с удължаване на живота им и избягване смяна на покритието.
  • за хидроизолация и обработка на връзката между битумни керемиди и комини по покрива.
  • За хидроизолация на връзката между битумна мембрана и фасада.
  • За хидроизолация на връзката между битумна хидроизолация и борд на тераса

 

Лентата е изключително гъвкава, което означава, че не се появят напуквания или сцепвания на повърхността и. Също така лентите запазват еластичността си, след като вече са залепени при температурен диапазон -57◦С до >-93◦С.

Тайната за ефективността им се крие в състава, който до момента няма аналог на пазара. Лепилният слой е един от най-агресивните- MicroSealant / т.нар. микроуплътнители/  който включва в състава си каучук, синтетични смоли, вградени капсули грунд, които при натиск буквално се пукат, правейки залепването изключително здраво. Всъщност, след като EternaBond е залепена на мястото си, тя ще остане там- осигурявайки отлично уплътнение за всяка сграда.

Лентата RoofSeal PLUS е специално създадена да свързва две или повече разнородни повърхности. Примерът от снимката показва връзката между грапава замазка по фасада с хидроизолационна мембрана върху покрива.

 

Монтажът е повече от лесен. Единственото, което трябва да направите е отлепите защитното фолио, да наложите върху проблемния участък и да натиснете. Лентата се активизира само и единствено чрез натиск. Задължително условие преди да залепите лентата е повърхността да бъде почистена.

 

Убедете се сами в уникалните качества на самозалепващата лента RoofSeal PLUS !