Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ETERNABOND RoofSeal – решението за ремонт на ТРО синтетична хидроизолация

Написано от: hydrosystemsbg 16/05/2019 0 Коментари

С лентите RoofSeal на марката ETERNABOND можете сами лесно и бързо да направите дребните ремонти в покритието, за да удължите живота на покрива.

С лентите ETERNABOND можете да ремонтирате разлепен, накъсана хидроизолация, да припокриете нецепени участъци, ако имате такива, пробиви в изолацията и т.н. Синтетичната ТРО хидроизолация може да се ремонтира само с материал от същия вид – ТРО

Лентите от модела RoofSeal са с покритие от ТРО материал, който е UV-устойчив, а в комбинация  с  пантентованата технология на лепилния слой Microsealant® лентите са устойчиви на високи и ниски температури и не се нацепват, напукват или разлепят вследствие на атмосферните условия.

Издържливостта им е до -29°С.

 

Относно монтажа е достатъчно да следвате трите лесни стъпки:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/ Почиствате основата

2/ Залепяте лентата

3/ Натискате, за да залепне лентата за основата. Залепването на лентите е свързано с осигуряването на натиск – с ръка или с металните валяци на марката ETERNABOND можете да осигурите необходимия натиск, за да се активира лепилният слой на лентите. За залепването е необходим само натиск, без загряване или други подобни.

Много голямо предимство освен температурната устойчивост е и способността лентите да залепват едновременно върху две или повече еднакви или различни по вид повърхности. По този начин лентите могат да се използват за връзка и хидроизолация на особени участъци и да свържат няколко материала и повърхности. Например – връзка между битумна хидроизолация и алуминиева дограма.

Благодарение на вградения каучук и синтетични смоли, в комбинация с капсули грунд, които се активират чрез натиска, лентите ETERNABOND са Вашето сигурно, бързо и лесно решение за ремонт на вашия покрив, каравана кемпер и оше много други.

За информация и поръчки – 0888/ 59 59 17;