Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ROOFSEAL PLUS – решението за надежден ремонт

Написано от: hydrosystemsbg 19/02/2019 0 Коментари

Самозалепващата лента ROOFSEAL PLUS ще ви помогне да направите ремонта във вашия дом бързо, лесно и чисто. Използването на лентата е изключително лесно защото всичко, което е нужно да направите е да отрежете желаната дължина, да премахнете предпазното фолио и да залепите върху желаната повърхност.

ROOFSEAL PLUS е създадена благодарение на революционната технология MicroSealant®. Благодарение на микроуплътнителите като смоли, вградените капсули каучук с грунд, лентата на ETERNABOND е една от най- агресивните лепила, но заедно с това е изцяло екологично чист продукт. За да нямате проблеми с течовете, трябва да се придържате към няколко прости правила при монтажа на лентата:

  • Повърхността трябва да е абсолютно суха, обезпрашена и обезмаслена.
  • Отрязвате си парче с нужната дължина и широчина и отлепяте защитното фолио.
  • Залепвате върху избраното място и натискате лентата с ръка или с помоща на валяк, като по този начин активирате лепилния слой.

 

Лентата ROOFSEAL PLUS е създадена с UV устойчив гръб, който е абсолютно достатъчна защита. Лентата има капацитет на удължаване от 500 до 800%, което означава, че  тя ще се удължава и свива с темпото на покрива или ремонтираната област, без да се получава термичен шок.

Лентите ETERNABOND® могат да монтират в температурния диапазон от -29°С до над +65°С. Те остават гъвкави до -29°С. По принцип средната им просдължителнсот на живот е между 18 до 35 години, а срокът им на годност е 5 години.