Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

С какво се отличава самозалепващата лента ETERNABOND от познатите ни до сега бутилови ленти?

Написано от: hydrosystemsbg 01/07/2019 0 Коментари

Когато говорим за самозалепваща лента за ремонтни дейности, изборът, разбира се е голям. Но, коя лента е най-надеждна и наистина има решение за вашия проблем? Обикновените бутилови ленти или самозалепващите тикса, които се използват в домашна среда, а и не само, бързо изразходват лепилния си слой или са недостатъчно качествени.

За щастие, иновацитята от ETERNABOND няма нищо общо с материалите, които се предлагат на пазара ни. Това, което прави самозалепващата лента единственото решение за ремонт на покрива и ремонти в домашна среда е нейният състав и разновидностите, в които се предлага лепенката. Технологията MicroSealant, която е единствена по рода си  включва в състава си синтетични смоли, каучук и грунд. В зависимост от мястото, на което ще поставяте лентата може да изберете такава с UV устойчив гръб или двойнозалепваща лента, която наподобява пластелин на външен вид, но е изключително устойчива и силна.

Друго предимство на лентата е, че монтажът и е изключително лесен. Няма нагряване или изчакване лепилният слой да стегне. Просто трябва да махнете защитното фолио, да почистите повърхността с ацетон, спирт или чистителя на ETERNABOND, и да натиснете лентата с ръка иили метален валяк.... И ТОВА Е!  Работата с лентата е изключително бърза, чиста и ви спестява време и допълнителни разходи. Гаранцията от производителя е 10г.