Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Самозалепваща хидроизолационна лента CopperFlash, 50mm x 7.6m
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Самозалепваща хидроизолационна лента CopperFlash, 50mm x 7.6m

Самозалепваща хидроизолационна лента CopperFlash, 50mm x 7.6m
Самозалепващата лента CopperFlash е идеална за ремонт и/или възстановяване на медни покриви, улуци, улами или куполи, тъй като гърбът й е с 28-грамово медно покритие, което се слива напълно с медната повърхност, върху която се залепва. Хидроизолационната лента CopperFlash има отлична устойчивост на вятър, ерозия от дъжд и UV-лъчи, защото и гърбът и лепилният слой са устойчиви на слънчевата светлина. Самозалепващата лента има изключително лесен монтаж и е икономически по-изгодно средство за ремонт на вашия меден покрив, улук и др.

Самозалепващата лента CopperFlash е предназначена за ремонт на течове по снадките на улуци, водосточни тръби, медни покриви, медни обшивки, ремонт на куполи и покриви над еркерни прозорци. CopperFlash може да добави красотата на медната ламарина при необходимост от ремонт на обръщания на покривни прозорци, улуци, изкърпване на медни шапки по бордове, ремонт на поцинковани улами, обшивки по комини. Гърбът на лентата е UV-устойчив и е покрит с 28-грамов меден слой, който с течение на времето придобива своя патина ефект и се слива с цвета на обработената медна повърхност, получен от естествения процес на оксидация. Лепилният слой на самозалепващата лента също е UV-устойчив. Лентата може да се залепи и за себе си, така че да можете да я срежете и сгънете около определен обект. Хидроизолационната самозалепваща лента CopperFlash придава ефектът на истинска медна ламарина, но на много по-изгодна цена!

Структурата на лентата за хидроизолация и уплътняване се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на hidroizolacionnata лента CopperFlash се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване. С изключение на почистването на повърхността преди полагане, CopperFlash е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! Самозалепващата лента CopperFlash създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера.

За да се залепи лентата CopperFlash повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията /ако има такива/. За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента CopperFlash, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

Веднъж залепена, Вие можете да забравите за течовете! Лентата CopperFlash e с дебелина 0,5мм, предлага се на ролки с дължина 7,6м и ширина – 5см.

Може да се достави и на ширина 10см или 15см при поръчка на минимум 1 кашон /съответно 6 или 4 ролки/.

ВАЖНО: Не се препоръчва за употреба при опорно-структурни решения, тъй като лентата не е проектирана да носи на тежест.

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепва към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

УСТОЙЧИВОСТ:

- гаранция - 10 години

- средна продължителност на живот на продукта - 20 години

- без разтворители

- без ЛОС /летливи органични съединения/

- не отделя вредни газове, гарантирайки качеството на въздуха вътре в сградите

- изключително стабилен продукт срещу действието на атмосферните влияния - запазва еластичност до -57°C

- без втвърдяване, нацепване, напукване;

Код: EB-CF02-25EU
5см х 7,6м
12 ролки в кашон
Тегло: 0,200 кг. за 1 бр.
Размери: 11 х 5 см

  • Модел: EB-CF02-25EU
  • Бонус точки: 700
  • Наличност: В наличност
  • 50.04 лв.

Етикети: Самозалепваща лента за хидроизолация CopperFlash, хидроизолационна лента, хидроизолационна лента, медно покритие, ремонт на менди улуци, ремонт на куполи, ремонт на улами, ремонт на покриви