Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Самозалепваща хидроизолационна лента с текстилен гръб WebSeal
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Самозалепваща хидроизолационна лента с текстилен гръб WebSeal, 305mm x 15.2m

Самозалепваща хидроизолационна лента с текстилен гръб WebSeal, 305mm x 15.2m

WebSeal е самозалепваща лента с текстилен гръб, осигуряваща водонепропускливост, хидроизолация и уплътнение на еднороднои и неднородни повърхности. Върху лентата за хидроизолации WebSeal могат да се нанасят различни покрития - боя, лак, мазана хидроизолация, замазка и др. благодарение на каширания с геотекстил UV-устойчив гръб. Тази самозалепваща лента е идеалното решение за монтаж, като хидроизолационен маншет към сифони с курпус за баня/тераса, за линейни отводнители, за хидроизолиране на връзката между PVC дограма и фасада и за всякакъв вид монтажни, ремонтни и довършителни работи, които налагат уплътняване и хидроизолация на повърхността!

Самозалепващата лента за хидроизолация WebSeal осигурява водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Структурата й се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентата за хидроизолация и уплътнение WebSeal се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване.

Самозалепващата лента за хидроизолации WebSeal е с UV устойчив, каширан с геотекстил гръб. Лепилният слой е защитен посредством силиконов филм, който се отстранява непосредствено преди залепване. С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата WebSeal е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! Самозалепващата лента WebSeal създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера. Самозалепващата хидроизолационна лента WebSeal може да служи като маншет към воронки Viega, HL /или други подобни/ с корпус, който да се изолира, за да се направи водонепропусклива връзка между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация. Лентата е идеалното решение за хидроизолация и уплътнение на връзката между PVC дограма и фасадата на сграда. По тази причина лентата е с текстилен гръб, който позволява нанасянето на покрития като боя, мазана хидроизолация, замазка и др. Намира приложение и хидроизолиране на изкуствени декоративни езера, при поставяне на покривни прозорци, обработка на покривни детайли, като обшивки на комини и обработка на завършващи профили и др. За да залепне и да действа, като хидроизолиращ елемент върху лентата трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер вие активирате залепването на продукта.

За да се залепи лентата WebSeal повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията /ако има такива/. За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента RoofSeal PLUS, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО! С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата WebSeal е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! WebSeal създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера.

Самозалепващата лента WebSeal прилепва върху разнообразие от повърхности: дърво, метал пластмаса, стъкло, замазка, фасада, камък, битумни мембрани - SBS и APP, керамични/битумни керемиди, алуминий, мед, гипсови плоскости, стъклопласти, тухли, бетон, зидария, OSB, термопласти и др.

WebSeal е страхотно решение за употреба и с EPDM, TPO, повечето PVC мембрани. Тази хидроизолационна лента е с 0,8 мм дебелина, предлага се на ролки с дължина 15,2 м и няколко вида ширини – 5, 10, 15, 30,5см. От ролката 30,5см могат да бъдат изрязани до 50 парчета лентаа за маншони за хидроизолиране на воронки/сифони за бани и тераси.

Може да се достави и на ширина 47,5 см при поръчка на минимум 1 кашон /2 ролки/.

Видео: 

- ремонт на улуци: https://www.youtube.com/watch?v=fFG1LeBBUUU

- ремонт тръби: https://www.youtube.com/watch?v=_sNGj2RgPWQ

ВАЖНО: Не се препоръчва за употреба при опорно-структурни решения, тъй като лентата не е проектирана да носи на тежест.

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепва към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

УСТОЙЧИВОСТ:

- гаранция - 10 години

- средна продължителност на живот на продукта - 20 години

- без разтворители

- без ЛОС /летливи органични съединения/

- не отделя вредни газове, гарантирайки качеството на въздуха вътре в сградите

- изключително стабилен продукт срещу действието на атмосферните влияния - запазва еластичност до -57°C

- без втвърдяване, нацепване, напукване;

Код: EB-WB02-50EU
5см х 15,2м
12 ролки в кашон
Тегло: 0,250 кг. за 1 брой
Размери: 15,5 х 5 см

Ремонт на улуци: 

Ремонт тръби: 

  • Модел: EB-WB12-50EU
  • Наличност: В наличност
  • 347.64 лв.

Етикети: Самозалепваща лента за хидроизолация с текстилен гръб WebSeal, хидроизолационна лента ремонт покриви самозалепваща лента за уплътнение