Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Самозалепваща пола за хидроизолация с текстилен гръб EternaBond
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Самозалепваща пола за хидроизолация с текстилен гръб EternaBond WebSeal, 305mm х 305mm

WebSeal е самозалепваща хидроизолационна лента с текстилен гръб, осигуряваща водонепропускливост, хидроизолация и уплътнение на еднороднои и неднородни повърхности. Върху лентата за хидроизолации WebSeal могат да се нанасят различни покрития - боя, лак, мазана хидроизолация, замазка и др. благодарение на каширания с геотекстил гръб. Тази самозалепваща лента е идеалното решение за монтаж, като хидроизолационен маншет към сифони с курпус за баня/тераса или за линейни отводнители/ сифони за баня, тераса.

Хидроизолационната лента WebSeal осигурява водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Структурата й се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентата за хидроизолация и уплътнение WebSeal се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване.

Самозалепващата лента за хидроизолации WebSeal е с каширан с геотекстил гръб. Лепилният слой е защитен посредством силиконов филм, който се отстранява непосредствено преди залепване. С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата WebSeal е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! Самозалепващата лента WebSeal създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера.

Самозалепващата хидроизолационна лента WebSeal може да служи като маншет/хидроизолационна пола към воронки Viega, HL /или други подобни/ с корпус, който да се изолира, за да се направи водонепропусклива връзка между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация. По тази причина лентата е с текстилен гръб, който позволява нанасянето на покрития като боя, мазана хидроизолация, замазка и др.

ВАЖНО: Относно приложението им за бани, самозалепващите ленти EternaBond са устойчиви на постоянната шокова смяна на водата от студена към гореща и обратното и затова са в пъти по-качествен и издържлив продукт отколкото обикновените ленти, които са включени в комплектите за монтаж на линейните сифони и воронки за баня и които след 1-2 години се разлепят и започват да правят проблеми с хидроизолирането на въпросния участък.

За да се залепи лентата WebSeal повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията /ако има такива/. За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента RoofSeal PLUS, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО! С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата WebSeal е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! WebSeal създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера.

Тази хидроизолационна лента е с 0,8 мм дебелина.

От ролка с ширина 30,5см могат да бъдат изрязани до 50 парчета хидроизолационна пола за маншони на воронки/сифони за бани и тераси.

ВАЖНО: Не се препоръчва за употреба при опорно-структурни решения, тъй като лентата не е проектирана да носи на тежест.

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепва към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

УСТОЙЧИВОСТ:

- гаранция - 10 години

- средна продължителност на живот на продукта - 20 години

- без разтворители

- без ЛОС /летливи органични съединения/

- не отделя вредни газове, гарантирайки качеството на въздуха вътре в сградите

- изключително стабилен продукт срещу действието на атмосферните влияния - запазва еластичност до -57°C

- без втвърдяване, нацепване, напукване;

  • Модел: EB-WB12-50EU
  • Наличност: В наличност
  • 12.90 лв.
  • 6 или повече 12.25 лв.
  • 10 или повече 11.61 лв.
  • 21 или повече 10.96 лв.

Етикети: самозалепваща пола, текстилен гръб, Eternabond, webseal, текстилен гръб