Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Синтетична ТРО мембрана и обработка с лентите ETERNABOND

Написано от: hydrosystemsbg 04/03/2020 0 Коментари

EEternaBond е широко известна и разпознаваема марка за висококачествени хидроизолационни ленти в САЩ.

 

В България марката тепърва се налага на пазара, като клиентите ни предпочитат качеството за сметка на цената. Гаранцията за качество на лентите при спазване на изискванията за монтаж е 10 години!

Лентите са изключително качествени, като продукт и притежават ненадминати технически характеристики, на които се дължи дългогодишната им гаранция! Такива са:

  • UV устойчивост
  • Издържливост на температурни шокове – при смяна на температурата на околната среда от много студено към много топло време;
  • Самозалепващата лента EternaBond залепва само чрез упражняване на натиск – натискът спуква вградените в лепилния слой капсули грунд и лентата прави водонепропусклива връзка с основата;
  • Лентата свързва еднородни и разнородни повърхности и материали!
  • Веднъж залепена, хидроизолационната лента EternaBond е почти невъзможно да бъде разлепена;
  • Лентата може да се винтова, продупчва с крепежни елементи в зависимост от детайла, за който се монтира и благодарение на свойството си да се възстановява не позволява пропускане на вода, въздух и слънце през пробива.
  • Лентата е изключително гъвкава и залепва около предмети с всякаква форма, включително и върху себе си.

 

EternaBond се предлага в няколко разновидности, в зависимост от материала, с който се съвместява. За синтетична ТРО хидроизолация, метални повърхности, както и за ремонт на стара PVC мембрана и изобщо за глади повърхности, можете да използвате лентата  RoofSeal.

 

За да важи дългогодишната гаранция е небоходимо да се спазят трите стъпки за монтаж на EternaBond:

  1. Почиствате основата;
  2. Залепвате лентата, като упражнявате натиск с ръка или със стоманения ролер на марка EternaBond.
  3. ГОТОВО!

 

За повече информация и поръчки, потърсете ни на официалната ни уеб страница www.hydrosystems.bg или се обадете на тел. 052/ 50 57 57.