Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Стоманен ролер за монтаж хидроизолационни ленти EternaBond®
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Стоманен ролер за монтаж на самозалепващи ленти EternaBond®

Стоманен ролер за монтаж на самозалепващи ленти EternaBond®

Използвайте стоманения ролер на EternaBond®, за да подпомогнете залепването на лепенката, чрез осигуряване на перфектен натиск и безупречно залепване към повърхността.

Стоманеният ролер е удобен и лесен за употреба, и единственият уред, който Ви е необходим, за да осигурите най-добро залепване на самозалепващите EternaBond към основата.

Ролерът е специално разработен за залепване на лентите EternaBond. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент върху лентата трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер на EternaBond вие активирате процеса на залепване. Структурата на лентите се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond, самозалепващата лента залепва за основата на молекулярно ниво, свързва се с повърхността и крайният резултат е гаранцията за качество от 10 години!


Код: EB-R125R
/9 бр. в кашон/
тегло: 0.544 кг за 1бр.
размери: 22,8 х 10,16 х 6 см

  • Модел: EB-R125R
  • Наличност: В наличност
  • 81.70 лв.
  • 6 или повече 61.44 лв.
  • 11 или повече 58.20 лв.
  • 21 или повече 54.98 лв.

Етикети: Стоманен ролер, монтаж на хидроизолационни ленти EternaBond®