Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Официален представител на Stubai ZMV GmbH

Написано от: hydrosystemsbg 01/01/2021 0 Коментари

Какво си представяте, когато чуете името Щубай (Stubai)? Може би се сещате за прекрасните планински вериги, за недокоснатите хълмове, ледниците и чистата природа? Долината на Щубай е известна не само със своя туризъм и гостоприемство, но и със добрата почва за металообработка.

Повече от 100 години регионът e известен с производството на висококачествени продукти, изработени от най-добрата налична стомана под фирмената марка “STUBAI” на компанията Stubai ZMV GmbH.

Днес Stubai като марка присъства в над 60 страни, включително и в нашата! Фирма “Хидроизолационни системи” ООД е вече и търговски представител на австрийската марка Stubai – раздел “Професионални покривни инструменти”. Предлагаме разнообразие от висококачествените ножици за рязане на ламарина, клещи за ефикасно затваряне на единичен и двоен фалц, маши за огъване, ръчни огъвачи и други! За да разгледате пълната гама продукти, които предлагаме, посетете нашият онлайн магазин: https://www.hydrosystemsbg.com или се обадете на телефона ни / 0888595917 / , за да получите консултация от наш специалист за подходящия за вас инструмент.

Очакваме вашите запитвания!