Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

За нас

 

 

 

 

 

 

 

Фирма "Хидроизолационни системи" ООД е специализирана в доставката на висококачествени и иновативни хидроизолационни решения за гражданското и промишлено строителство.
Фирмата е официален представител на американския производител "ROYAL Adhesives&Sealants" за България. Предлагаме на българския пазар иновативните американски продукти на "ROYAL Adhesives&Sealants" от раздел „Покриви“, които включват:

 

  Самозалепващи ленти за хидроизолация ETERNABOND lepenki eternabond
Лентите залепват върху разнообразие от повърхности и могат да намерят приложение практически навсякъде – върху дърво, стъкло, метал, бетон, пластмаса, битумни и синтетични мембрани, мазилки, дограми и др. Самозалепващите ленти EternaBond могат да се режат и обвиват около обекти с всякаква форма, служат за създаване на водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности.
Структурата на лентите се състои от адхезивен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant на ETERNABOND - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд, които се активират при оказване на натиск при залепване на лентата за основата. Натискът активира синтетичните смоли в състава на лепенката, тя залепва за основата и по този начин се получава водонепропусклива връзка. Предпазното покритие и лепилният слой на самозалепващата лента EternaBond са устойчиви на UV-лъчение.
За да се залепи лентата повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или просто вода/ацетон/коресилин, или EternaPrime – грунд и метален валяк, който е разработен специално за осигуряване на по-добро залепване на EternaBond към основата и е задължителен за употреба при монтаж на лентите от +4°С до -29°С.
За монтажа не са ви необходими специфични уреди, всеки може да залепи сам EternaBond, следвайки ТРИТЕ ЛЕСНИ СТЪПКИ: ПОЧИСТВАТЕ, ПОЛАГАТЕ, НАТИСКАТЕ!

 

• Системата LOCKIN’ POCKET за хидроизолация на покривни преминавания – крачета на рамки климатици и различни изходи на покрива, вентилации, слънчеви батерии, рекламни панели, стойки и др. подобни, монтирани на покрива.
Системата Lockin’ Pocket е проектирана за уплътняване на трудни за обработка преминавания през покривната хидроизолация, където конвенционалните решения /обработка с хидроизолационна мембрана/ на практика е невъзможно да се справят. lockin pocket
Системата Lockin’Pocket® представлява рамки – цели и отделни части, които служат за уплътняване на преминавания през покривни хидроизолации. Монтират се лесно на място и се запълват с бързосъхнещия универсален уплътнител Millenium Hurricane Force® и уплътнител LPS. Системата осигурява висока водонепропоскливост, само няколко минути след инсталиране, запазва гъвкавост, с което се избягва опасността от нацепване на уплътнителя, а оттам и от поява на течове. Рамките Millenium Lockin’Pocket® се предлагат в различни рамери и различни бройки в опаковка, в правоъгълна и октагонална форма. Цялостно отлетите рамки се заключват вътрешно използвайки система с език и жлеб и са произведени от гъвкав еластомер с висока механична якост. Отделните елементи се сглобяват много лесно, посредством патентована заключваща система, така че да образуват плътно запечатваща рамка около различни по размер преминавания през покривната хидроизолация.

 

• Двукомпонентни лепила и уплътнители от семейството Millennium за лепене на топло- и хидроизолационии мембрани.

milenium

Лепилата от серията Millenium One Step и Millenium PG-1 представляват двукомпонентни, уретанови, пенообразни лепила. Нанасят се бързо и лесно, с което строителите спестяват разходи и време за труд. Освен като лепила за каширани мембрани, могат да се използват и за лепене на топлоизолации, подложни мембрани, изолационни плоскости, битумни покривни плоскости, бетон, с основа дърво или ламарина, плоски покриви, покрити с чакъл или асфалт, носеща конструкция от гипсови плочи, плоскости от подсилени дървесни фибри, полистирол, гипсови покривни плоскости, перлит, изолационни леки бетони. Продуктите не съдържат ЛОС (летливи органични съединения) и нямат остър мирис. Нанасят се със специално механизирано оборудване, което гарантира правилно съотношение на смесване на 2-компонентното лепило и осигурява високо качество, перфектен и винаги еднакъв резултат.
Имат изключитлно ниска разходна норма, могат да се полагат, както през лятото, така и през зимата. Нямат отворено време за реакция, следователно след полагане на изолационната плоча може да се премине към следващия етап от строителството, може да се стъпва отгоре, без това да пречи на отличната лeпилна връзка.