Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Защо ETERNABOND и какво печелите при избора на американските хидроизолационни ленти?

Написано от: hydrosystemsbg 19/03/2019 0 Коментари

Основното приложение на самозалепващите ленти ЕтернаБонд е за хидроизолация и уплътнение на различни участъци по вашата къща, магазин, жилищна сграда, басей, караван или кемпер и т.н.

 

На първо място - лентата е изключително лесна за монтаж – необходимо е само да се натисне с ръка, за да се активира лепилният й слой и да се залепи към основата. Не е неонходимо лентата да се нагрява и т.н. Преди залепването е задължително да се почисти повърхността. За целта ви предлагаме нашия чистител под формата на спрей – ЕтернаКлийн. Съвсем тънък слой от спрея е небохдим за почистване, както на слабо замърсени, така и на силно замърени повърхности.  

При монтаж на лентите при температура под +4°С и при залепване върху порьозни повърхности – като мазилка, замазка, бетон е задължително да използвате предварително грунд ЕтернаПрайм, който да хомогенизира повърхността и да подпомогне лентата да направи перманентната връзка към основата.

 

На следващо място – лентата ЕтернаБонд има уникалното свойство да свързва два или повече еднакви или разнородни материали. На снимката се вижда как лентата е използвана за хидроизолация на праг на врата и свързва алуминиевата дограма и битумната хидроизолация на терасата.

 

Друго много важно предимство на лентата ЕтернаБонд е устойчивостта й на UV-лъчите през лятото и през зимата, устойчивостта й на атмосферните условия – смяната на температурите от много ниски към много високи без да се напуква, нацепва или разлепя, устойчивостта й на дъжд, влага, сняг, замръзване. Гаранцията на лентите е 10 години при правилен монтаж и спазване на изискванията за предварително почистване на повърхността.

 

С лентите ETERNABOND можете само лесно и гарантирано да направите ремонт вкъщи, на вашата каравана или кемпер, както и да ги използвате професионално, ако предлагате ремонти на покриви. Лентите имаш изключително широко предимство и могат да се използват навсякъде, кътдето имате нужда от хидроизлация или уплътнение.

 

За повече информация и запитвания – 052/ 50 57 57